GENIETEND PRESENTEREN. Ontdek de spreker in jezelf en ga zelfzeker in verbinding met je publiek.

15 en 23/06

NOMASKO. Caroline Vermeulen

PRESENTEREN VOOR EEN GROEP. OP HET PODIUM STAAN. ALLE OGEN OP JOU GERICHT ? KRIJG JE AL DE RILLINGEN VAN DE GEDACHTE ALLEEN ? GOED NIEUWS, WANT HET KAN ANDERS !

Daar werken we in deze 2-daagse opleiding samen aan: je thuis voelen in je rol als spreker. We laten de inhoud van wat je te zeggen hebt even achterwege en focussen ons op jouw aanwezigheid op het podium of aan het hoofd van de meeting. In drie workshops leer je omgaan met alle ogen die op jou gericht zijn. En je leert genieten van de aandacht én van het applaus!

VOOR WIE ?

Voor wie in het professionele leven veel moet presenteren. Mensen met een creatief beroep, in het bedrijfsleven of in het onderwijs. En voor iedereen die zelfzekerder wil communiceren.

PROGRAMMA

Of je nu een beginnend spreker of een ervaren podiumbeest bent, tijdens deze opleiding maken we komaf met je spreekangst en bouwen we samen aan een authentiek zelfvertrouwen dat ook in één-op-één gesprekken uitstekend van pas komt.

De opleiding bestaat uit twee modules. 

MODULE 1 – BASIS

We beginnen bij het begin: je thuis voelen in de blikken van anderen. Na deze workshop sta je zelfzeker voor een groep en ga je bewust de confrontatie met de blikken van je publiek aan.

MODULE 2 – EIGEN MAKEN

Zeg vaarwel tegen de rol die je speelt wanneer je presenteert. Tijdens deze workshop zorgen we dat je gewoon jouw spontane zelf kan zijn. Laat jezelf zien!

BEGELEIDER

Caroline Vermeulen is spelcoach en dramadocente in het deeltijds kunstonderwijs en gediplomeerde facilitator in ‘Relational Presence’. Ze helpt jou om met meer vertrouwen een groep toe te spreken. Rust vinden, ademen en bewust oogcontact met het publiek vindt ze daarbij belangrijk.

PRAKTISCH

  • Duur: 2 dagen van 10u00 tot 16u30
  • Data: zaterdag, 15 en zondag, 23 juni ’24
  • Adres: Villa Vonk, Oudenaardsesteenweg 52 – Gent
  • Vanaf 4 tot max. 10 deelnemers
  • Lunch zelf te voorzien
  • Investering: 550 euro, incl. BTW