7/03/2024 – De Zin van je Leven

EEN LEVENSGIDS OP BASIS VAN JE GEBOORTEHOROSCOOP. Pieter-Jan Ardies

Pieter-Jan Ardies is holistisch astroloog. In zijn lezing geeft hij aan dat het doel van je ziel te lezen staat in je geboortehoroscoop. Je maakt kennis met het verschil tussen onze diepste zielswens en de uitdagingen die ermee gepaard gaan, met onze comfortzone en wat de gevaren ervan zijn.

Hij staat stil bij ons mandaat, wat we te doen hebben om onze zielswens te bereiken, en tenslotte bij onze uitdaging, datgene wat we dienen te controleren om de kracht te vinden om stappen voorwaarts te zetten.

HET VERHAAL ACHTER DE ZIN VAN JE LEVEN

Pieter-Jan: “Toen ik onderzoek deed naar het definiëren van het doel van de ziel, werd me een helder beeld van mijn bestemming voorgeschoteld, een beeld dat me in één keer naar de kern van mijn ziel bracht. Ik herkende mijn ware diepste levenswens. Op dat moment herkende ik mijn levensdoel en noemde het de zin van mijn leven. 

Het tweede beeld, mijn mandaat, toonde me dat ik mijn levensdoel kan bereiken door mensen de weg te wijzen naar de zin van hun leven.

OVER PIETER-JAN

Pieter-Jan Ardies is de ontwikkelaar van De Zin Van Je Leven. Na 23 jaar astrologiestudie, tijdens een transformerende levensfase, besliste hij om eindelijk zijn passie te volgen en werd beroepsastroloog. Door onderzoek en toeval ontdekte hij een methode om het doel van de ziel, de zin van het leven scherp te stellen. Deze methode transformeerde zijn eigen leven op een spectaculaire manier.

Durf jij in de spiegel kijken en je eigenste weg kiezen? Voel elke dag dat je houdt van je eigen leven, volg de zin van je leven, de sleutel naar werkelijk geluk.

Benieuwd naar wat Pieter-Jan jou kan vertellen over je diepste levenswens, je mandaat en je uitdaging? Laat je meevoeren op deze ontdekkingstocht in de huiselijke setting van De Living van Villa Vonk. Inschrijven via dit formulier.

PRAKTISCH

  • Datum: donderdag, 7 maart 2024
  • Tijdstip: deuren om 19u00, aanvang om 19u30. Einde voorzien om 22u00
  • Locatie: Villa Vonk, Oudenaardsesteenweg 52 – Gent
  • Inkom: € 20,00 ter plaatse cash te betalen