Villa Vonk is een hub voor coaches en creatievelingen die samen VERBINDEN, VERBEELDEN, VERBAZEN. Elk vanuit onze eigen missie zetten we met veel liefde voor onze unieke klanten een aanbod in de wereld, en tegelijk genieten we van de voordelen van een team. Hier kunnen we solo-ondernemer zijn en toch steun, inspiratie en aanmoediging vinden bij mekaar.

ANJA COULIER

Anja daagt je uit om JOUW levensverhaal te leven. Niet het verhaal ‘zoals het hoort’ of ‘zoals normaal is’ maar jouw krachtige, rebelse, heerlijk unieke verhaal. Dat is het verhaal waar je hart sneller van gaat kloppen. Het is de weg naar een bezield leven, én naar een meer bewuste en duurzame wereld!

www.in-essentie.com 

CATHERINE DE KESEL

Catherine ondersteunt jonge mensen (16j.-30j.) bij het maken van cruciale keuzes in deze fase van hun leven. Zij helpt hen om de dingen die er echt toe doen, op een rijtje te zetten. Beslissingen in studie, werk en leven zijn immers zoveel authentieker en duurzamer wanneer ze aansluiten bij het intern kompas.

www.attentvoortalent.be

JAN DE KEYSER

Jan ondersteunt bedrijven en organisaties om hun aanwezig talent zo krachtig mogelijk in te zetten en te ontwikkelen. Onderzoek toont aan dat werknemers slechts 25% van hun tijd de dingen doen waar ze écht goed in zijn. Welk een enorm potentieel aan menselijke innovativiteit en werkkracht gaat er zo elke dag verloren …

www.attentvoortalent.be

LUT GEERAERT

Lut ondersteunt mensen, organisaties en systemen in het hervinden van welzijn en welbevinden. Ze wenst dat steeds meer mensen de vrijheid vinden om een creatief, bezield, warmhartig en verrukkelijk kleurrijk leven te leven.

www.waawwelzijn.be 

MARIJKE C. CORNELIS

Marijke is de host van Villa Vonk en procesbegeleider. Ze houdt ervan warme contexten te creëren voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Als illustrator voegt ze sprankels vreugde toe aan het dagdagelijkse leven.

HIER IS NOG PLAATS VOOR JOU !

Met een abonnement op Villa Vonk wordt je deel van het team en geniet je onbeperkt van alle faciliteiten.