HUISELIJKE GEZELLIGHEID OM SAMEN TE WERKEN EN HET LEVEN TE VIEREN

Villa Vonk is momenteel gevestigd in een prachtige villa aan de rand van het Nieuw Miljoenenkwartier in Gent en vlot bereikbaar met elk vervoermiddel. Deze voormalige dokterswoning met art deco-stijlelementen, ontworpen door de West-Vlaamse architect Marcel F.M. Lambrecht (1919-1987), baadt in het daglicht en biedt een warme sfeer waarin je de zakelijke jachtigheid even kan lossen om vanuit zachtheid samen te groeien en het leven te vieren.

Je vindt hier:

Kleine groepjes kunnen ‘uitbreken’ in de tuin of op de overloop. Een flap-over en beamer zijn beschikbaar op vraag. De prikkelluwe aankleding en het oog voor detail zorgen voor rust in hoofd en hart. Het prachtige Maaltebruggepark op wandelafstand biedt een mooie meerwaarde voor wie graag nieuwe inzichten ‘verwandelt’.

In het weekend kan je de volledige benedenverdieping gebruiken voor een verjaardag, babyborrel, feestje of klein concert. Vraag vrijblijvend meer info.

Contacteer ons en vertel wat je nodig hebt. We denken graag met je mee om van je initiatief een unieke beleving te maken.